top of page
Overnatting

OVERNATTING

CAMPING

Det vil være mulighet for camping og dette er et populært tilbud. Campingområdet har plass til ca. 160 enheter og har tilgang til wifi, strøm og garderobeanlegg med toaletter og dusjer. Vi satser på regionale camper også i år, så langt det lar seg gjøre på ny plass.

 

Forhåndsbestilt camping (samme pris per døgn som for resten av oppholdet) vil være tilgjengelig for ankomst fra mandag 17. juli, men da uten måltider. Målet er å plassere alle riktig fra starten men man kan risikere å måtte flytte på seg 19. juli når resten kommer og alle skal plasseres pr. påmeldt camp. Ta kontakt med resepsjonen for anvisning. Se kart over området her. 

INTERNAT

Det vil være mulighet for å bo på internat. Her er det fem internater (hus) som inneholder familierom, enkeltrom m/ bad, dobbeltrom m/ bad og dobbeltrom som er tilpasset og reservert handicap. 

Sengetøy, håndklær og utvask er inkludert. Rommene har tilgang til felles kjøkken, stue, vaskemaskin og tørketrommel i hvert internat.

Forhåndsbestilte rom (samme pris per døgn som for resten av oppholdet) vil være tilgjengelig for ankomst fra mandag 17. juli, men da uten måltider. Se kart over området her. 

Priser

PRISER
KONFERANSEPASS (Gjelder hele oppholdet) 
(0-3 ÅR GRATIS)

overnatting-camping-lys og Salt
måltid-skole-lys og salt
Overnatting-internat-lysogsalt

VOKSEN

fra 26 år

kr 900 t.o.m 25. juni

Hele konferansen (student/Honnør/Ufør): 700,-

Helg (fre-søn):              600,-

Helg 

(student/Honnør/Ufør): 550,-

Dagspass:                    225,-

UNG

fra 18-25 år

kr 700 t.o.m 25. juni

Helg (fre-søn):             350,- 

Dagspass:                    225,-

UNG

fra 12-17 år

kr 500 t.o.m 25. juni

Dagspass:                    125,-

BARN

fra 4-11 år

kr 270 t.o.m 25. juni

Dagspass:                    125,-

Informasjon

INFORMASJON

VIKTIGE DATOER

1. mai: påmeldingen åpner.

 

26. juni: påmeldingen i Checkin stenger. Etter dette  koster det 200 kr ekstra pr. påmelding i administrasjonsgebyr.

 

26. juni-9. juli: påmelding manuelt pr. epost til: pameldinglysogsalt@gmail.com.

 

10. juli: all forhåndspåmelding stenger. Etter dette skjer påmelding ved ankomst til BiG.  

MÅLTID PÅ SKOLEN

All overnatting kan bestilles med eller uten måltider på skolen i Checkin 1. mai-25. juni. Frokost, halvpensjon eller helpensjon kan bestilles separat. 25. juni stenger påmelding i Checkin. Etter den datoen kan man ikke bestille måltider på skolen. 

Forhåndsbestilte måltid serveres i skolens kantine. Måltider på skolen kan også kjøpes løst i resepsjonen, til skolens egne priser, seinest kl. 12.00 dagen før. 

Det vil også være kafè med varmmat i Normisjonshallen - se egen meny - og en kiosk ved resepsjonen med litt diverse.

OM BiG

Bibelskolen i Grimstad (BiG) er en kristen internatskole som gjennom skoleåret huser opptil 120 elever og benytter sommeren til arrangementer og stevner. Anlegget i sin helhet består av 5 internat, hovedbygg, campingplass, møtehallen Normisjonshallen og et flott uteområde i idylliske omgivelser. Hele uteområdet er disponibelt; med fotballbane, sandvolleyballbaner, gapahuk med bålpanne og ca. 2 minutters gange ned til en fin badeplass. Hele området har gratis wifi. Se kart over området her. 

bottom of page