top of page

BARN

Velkommen til barnegrupper på Lys og Salt 2023!

Vi er så glade for å kunne ønske barna hjertelig velkommen til Lys og Salt 2023!

 

Vi gleder oss til å ha disse dagene sammen, og tror at Jesus ønsker å møte barna på en spesiell måte disse dagene. Barna vil få alderstilpasset undervisning i fem ulike grupper, og vi vil også ha god tid til samtale, kreativitet, lek og moro, og vi ønsker å legge til rette for at gode vennskap kan utvikles barna imellom.

Marte Kjøllesdal

Leder for L&S kids

Barnesamling-rom

Alderstrinn

 

 • Gul gruppe: barn født i 2019 og 2020

 • Rød gruppe: barn født i 2017 og 2018

 • Blå gruppe: barn født i 2015 og 2016

 • Grønn gruppe: barn født i 2013 og 2014

 • Lilla gruppe: for barn født i 2011 og 2012

Levering og henting

 • Barnet registreres med eget navn og foreldres navn og mobiltelefonnummer. Mobiltelefonnummer skal også stå skrevet på håndleddsbåndet. Vær innenfor rekkevidde av telefonen slik at vi kan nå dere foreldre ved behov.

 • Barnet skal sjekkes både inn og ut, og hvis barnet skal gå fra samlingen selv skal dette avtales med lederne i gruppa på forhånd. 

 • Du som forelder kjenner ditt barn best. Vi oppfordrer foreldre med barn som kan kjenne på usikkerhet i overgangssituasjoner og i nye, ukjente omgivelser om å bli med på samlingen til barnet i starten for å etablere trygghet. Det er veldig viktig for oss at barnet er tilstrekkelig trygt før foreldrene går. Dette gjelder spesielt for de to yngste gruppene.

Solkrem

 

Vi ønsker at alle barn er “ferdig smurt” med solkrem for aktivitet utendørs.

Allergier, viktigte behov og utfordringer

Gi oss informasjon om ting vi trenger å vite om; som for eksempel allergier eller viktige behov eller utfordringer barnet har som kan kreve støtte fra voksne. Denne informasjonen kan gis til en av lederne for ditt barns gruppe, eller til koordinator for barnearbeidet på Lys og salt Marte Kjøllesdal (telefon 90777954).

Tidspunkt og sted

Det blir barnesamlinger torsdag, fredag og lørdag. Tidspunkt for samlingene er kl 10.30-12.45. Dagene starter med en felles samling i hallen kl 10.00, og så følges barna av foreldrene til sine grupper rett etter dette. Søndag formiddag er det fellessamling for hele familien.

 

Her er rommene de ulike barnegruppene skal være på:

 • 5.-6 klasse: Peisestue, hovedbygget

 • 3.-4. klasse: Klasserom 1, hovedbygget

 • 1.-2. klasse: Klasserom 2, hovedbygget

 • 5-6 år: Møterom 3, 2. etg. i Norkirken

 • 3-4 år: Håøya, hovedbygget

Kart over hovedbygget her.

 

Det vil også være merking med bannere på stedet. 

Mat

 

Alle barn får frukt og kjeks (eller lignende) på sin gruppe. Dersom ditt barn har behov for mer mat enn dette i løpet av samlingen, kan dere sende med en matpakke. Ta med egen drikkeflaske (med navn).

T-skjorte

 

Ved registrering ved ankomst får barna utdelt en Lys og Salt t-skjorte i fargen til sin gruppe. Vi ønsker at barna skal bruke denne på barnesamlingene. T-skjorten kan kjøpes via vipps. Hvis du ikke ønsker å kjøpe t-skjorten leveres den tilbake til en gruppeleder ved henting etter barnegruppene på lørdag. Har du t-skjorte i rett farge fra tidligere år kan du gjerne ta med den.

Vi gleder oss veldig, og ønsker dere varmt velkommen til Lys og Salt og barnesamlinger :)

bottom of page