top of page

Booking av rom 2024

Oppdatert: for 12 timer siden


Påmelding til Lys og Salt var i 2023 betraktelig høyere enn tidligere år. Dette gleder vi oss stort over, og har håp om at vi vil få se enda flere deltakere denne sommeren!


Etterspørselen på rom var stor og i år er kapasiteten økt ved å leie rom med bad ved Stine Sofies Stiftelse like i nærheten. Totalt er det det nå plass til over 300 på rom - pluss over 50 på sovesal. Behov og ønsker vil kanskje likevel være større enn tilgangen også i år, så vi oppfordrer alle til å være kreative og sjekke andre alternativ for overnatting. Prøv gjerne campinglivets gleder


For å få til en så rettferdig fordeling som mulig vil de som har behov for eller ønsker overnatting innendørs kunne søke om det før påmelding åpner ved å fylle inn skjemaet via knappen under.
OBS: Søknadsfristen var 18. mars!


(Trykk på boksen for å zoome inn)22. mars skal tildeling være klar, og vi sender da ut epost til dere alle med resultat fra tildelingen.


Hvis dere fikk tildelt rom, vil det bli sendt link til Checkin et par dager før 3. april, slik at dere kan melde dere på Lys og Salt med det rommet dere fikk tildelt.


De som evt. ennå ikke har fått plass vil stå på en venteliste og bli kontaktet om det blir noe ledig senere. Se ellers info. på epost.


Viktig: Tildelingen vil være gyldig en begrenset periode, fra 3. - 17. april, og går evt. ut om den ikke benyttes ved en påmelding innen denne fristen. Da kan evt. ledige rom fordeles til de som står på venteliste. Om det fortsatt er ledige rom vil det være først til mølla når påmeldingen åpner offisielt og for alle 1. mai.


Romalternativer - og vi oppmuntrer alle til å velge slik at kapasiteten utnyttes og at så mange som mulig får plass:


(Trykk på boksen for å zoome inn)
Sengetøy og håndklær er inkludert på alle senger og madrasser.Velkommen til Lys og Salt 2024 i Grimstad!Comments


bottom of page