SEMINAR

VERKSTED

Ateistene som ombestemte seg (apologetikk)

Børge Bentsen

Onsdag 3. juli

kl 1400-1530

Mange tror at jo mer kunnskap og opplysning vi får, jo flere blir ateister. Men det finnes mange eksempler på det stikk motsatte - at ateismen ikke er holdbar. Børge Bentsen vil i sitt seminar fortelle historien om flere mennesker som gikk bort fra ateisme og til kristen tro.

AVLYST! Guds kraft i møte med åndelighet

Rune Ørnes

Arne Skagen

AVLYST

«I tro forstår vi at verden er skapt ved Guds ord, og at det vi ser, har sitt opphav i det usynlige.» (Hebr 11,3) Hvilke konsekvenser har dette for vårt møte med sykdom, plager og undertrykkelse, og setter vi mennesker i frihet? Rune Ørnes og Arne Skagen vil undervise og gi rom for vitnesbyrd rundt disse tingene. Onsdag blir det fokus på Åndens gaver.

Endetid

Erling Thu

Onsdag 3. juli

kl 1400-1530

Torsdag 4. juli

kl 1400-1530

Hva sier Bibelen om endetiden? Hvilket framtidshåp har vi i Jesus? Erling Thu gjennomgår høydepunkter fra sin rykende ferske bok om dette aktuelle emnet!

Det du har fått - bruk det godt

Norleif Askeland

Fredag 5. juli

kl 1400-1530

Jesus sier at ved å være trofast i smått, vil vi settes over større ting. Derfor er det å være en forvalter en viktig del av livet vårt. Enten det er snakk om penger eller andre ressurser. Norleif Askeland vil i sitt seminar gjennomgå det viktigste Bibelen sier om dette.

Ga Darwin oss sannheten?

Steinar Thorvaldsen

Dag Erlandsen 

Torsdag 4. juli

kl 1400-1530

De siste årene har det vært forsket intenst på cellens nanoteknologi og livets opprinnelse, til dels med helt nye forskningsmetoder. Er Darwins teorier blitt styrket eller svekket av denne forskninga? På dette seminaret tar professor Steinar Thorvaldsen fra Tromsø oss med inn i biologiens irrganger.

VERKSTED

Starte nytt fellesskap eller gruppe?

Kjartan Ørnes 

Reza Mohammadi

Onsdag 3. juli

kl 1400-1530

Torsdag 4. juli

kl 1400-1530

Gud har gitt oss et oppdrag. Vi skal være vitner, gjøre disipler og lære dem å holde alt Jesus har sagt. For at dette skal skje trengs det mange nye fellesskap i ulike områder og med ulike uttrykk. Kanskje du går med en drøm om å starte noe nytt?
I dette verkstedet får du bibelske grunner for å starte nye fellesskap, gode praktiske tips og info om menighetsplanterkurset M4.

Fra idé til bedrift - praktisk verksted

Odd Markus Punsvik

Onsdag 3. juli

kl 1400-1530

Torsdag 4. juli

kl 1400-1530

Odd Markus starter for noen år siden sin egen sveisebedrift, og han deler sine erfaringer og råd for alle som vurderer å starte egen bedrift! Stikkord for verkstedet:

  • Fra idé til ferdig produkt.

  • Produktutvikling.

  • Do It Yourself. Just Do It.

  • Hvorfor starte egen bedrift?

  • Abrahams velsignelse - Guds rikes verdier i bedriftsverdenen

Informasjon til deltakere: Ta gjerne med din egen ide eller ditt eget produkt. Fysisk produkt, bilder, skriftlig beskrivelser osv. 

Bønn for Norge

Inger og Sveinung Eskeland​ (bønnekoordinator i Kristent Fellesskap)

Jon Steinar Kjøllesdal (leder Bønn for Norge)

 

Fredag 5. juli

kl 1400-1530

Hvordan kan vi gå inn et rikere og mer effektivt bønneliv? Etter en kort innledning vil vi arbeide litt i mindre grupper med dette. Gjennom dette verkstedet vil vi etablere kontakter med de som vil bruke tid i bønn for å se Guds rike gå frem!

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

Postadresse: Kristent Nettverk, Kanalvegen 66, 5068 BERGEN

Epost: informasjonlysogsalt@gmail.com