top of page

10 grunner til å delta på Lys og Salt

Oppdatert: 11. jun.

Har du ikke bestemt deg for hva du skal gjøre i juli? Her er ti gode grunner for å melde seg på Lys og Salt i Grimstad i sommer.
1. VISJONEN


Hver kveld på Lys og Salt forkynnes evangeliet om Jesus Kristus. Han er sentrum i Guds plan for verden. Forkynnelsen hjelper deg ut av selvstrev og fokuset på alt du skulle og burde gjort – til å løfte blikket på nåden.2. LOVSANGEN


Både morgen og kveld retter vi blikket på Gud i takk og lovprisning. Han er midtpunktet i universet, og vi synger om alt det gode han har gjort for oss i Jesus Kristus. Slik blir hjertet vårt fylt av takknemlighet og fred, og vi ser livene våre i lys av hvem Gud er.


3. SEMINARENE


Hvert år komponerer vi et mangfoldig seminar- og verkstedprogram. Hensikten med seminarene og verkstedene er å gjøre deg bedre forberedt på hverdagen som en disippel av Jesus. Enten temaet er livsnær medvandring, Åndens gaver, synet på Israel eller gründerskap.


På Lys og Salt er du en del av noe større. Tilhørigheten til Guds familie erfares på en nærere måte når vi tilbringer fem dager sammen. Enten du møter igjen gamle venner, eller blir kjent med noen du ikke har hilst på før.

4. MISJONSFOKUSET


I løpet av konferansen bringer vi ferske rapporter fra misjonsarbeidet vårt. Både det som foregår i Norge, og i de landene hvor vi opererer. Både i form av sterke vitnesbyrd om hvordan vi får hjulpet enkeltmennesker og lokalsamfunn, og hvordan evangeliet går fram i Ånd og kraft.


5. TILHØRIGHETEN OG VENNSKAPET


På Lys og Salt er du en del av noe større. Tilhørigheten til Guds familie erfares på en nærere måte når vi tilbringer fem dager sammen. Enten du møter igjen gamle venner, eller blir kjent med noen du ikke har hilst på før.


6. HVERDAGSHELTENE


Kjendisfaktoren er lav på Lys og Salt. Derimot byr vi på noe bedre: De mange frivillige medarbeiderne i konferansen synliggjør hva evangeliet fører til. Hverdagshelter som bryr seg om andre og hjelper til der det trengs.


7. GENERASJONENE SAMMEN


Et særpreg ved Lys og Salt er at alle generasjoner møtes og verdsetter hverandre. Det er verdifullt at barn og eldre lovsynger sammen. At ungdommer og seniorer sitter sammen og småprater etter kveldsmøtet. Å dele liv på tvers av generasjoner gjør oss alle sterkere.


8. SOMMERLIVET


Å tilbringe en liten uke på Sørlandet i juli skaper gode sommerminner. Grimstad ligger midt i den sørlandske skjærgården, med gode muligheter for bading og sol. Og vi nevner at veien er kort til Kristiansand og Dyreparken…


9. CAMPINGEN


Camping er noe for seg selv altså. Lite nattesøvn. Lyder fra campingplassen. Ulltepper og lyslenker. Kanskje blir det gitarsang og «Sha-la-la» også, hvem vet? Det er nettopp camping i gode venners lag som mange av oss vender tilbake til år etter år. Og så er det svært så hyggelig når de internatboende tar seg en rusletur og hilser på camperne.


10. FORVENTNINGEN TIL GUD


Først og fremst er det forventningen til Gud som gjør oss frimodige i å invitere deg til Lys og Salt. Guds profetiske Ånd beveger seg blant oss. Ord som viser seg å bli utslagsgivende for livene våre framover.


Velkommen til Lys og Salt 17.-21. juli 2024 i Grimstad!

ความคิดเห็น


bottom of page