INFO FRA KONFERANSEKONTORET

I år blir det Lys og Salt i Stavern for første gang og vi gleder oss til et nytt sted med mange og nye muligheter! Det blir en del nytt og her kommer det en liten introduksjon og nyttig informasjon:

 

Vi bor og spiser på Stavern Folkehøgskole (tidligere Fredtun Folkehøgskole). Vi møtes formiddag og kveld i Stavernhallen, som ligger 200-300 meter og noen få minutters gange unna. Ungdommene møtes i hallen Nesjarheim, som er enda litt nærmere. Barnegruppene vil bli i Stavernhallen for de minste og på skolen for andre.   

 

Folkehøyskolen består av seks bygg; hovedbygget Fredheim, med bla. kjøkken og kantine, og internatene Vestly, Fredvang, Bjørkly og Tunheim. Disse inneholder rom i forskjellige størrelser med og uten bad - se egen oversikt og priser for disse. I tillegg er det et undervisningsbygg, som bla. inneholder sovesaler. Overnatting på internatene på skolen tilbys kun med full pensjon, håndkle og sengetøy. Ekstrasenger på rommene er ikke bare en skumgummimadrass på gulvet, men en skikkelig, ala rammemadrass uten bein. Standarden på disse er grunnen til at prisen er den samme som for seng. Dersom du ønsker å bo på rom inkludert kun frokost kan du bo på JKØ (Justissektorens kurs- og øvingssenter), som ligger 7-800 meter unna. JKØ tilbyr kun frokost og ikke andre måltider. Rommene her bestilles via samme påmelding i Checkin. Der vil man vil alltid se antall tilgjengelige rom og alternativ for hele Lys og Salt.

Alle måltider, frokost, lunsj og middag, kan også kjøpes hver for seg av alle på Fredtun. Vær obs på at disse bør kjøpes dagen før siden kjøkkenet trenger bestilling i god tid for å garantere å ha nok. Skolen har et flott kjøkken med veldig god mat, ifølge andre som bruker stedet! Campingen er på baksiden av skolebygningene. Her vil telt, campingvogner og bobiler stå side om side i skjønn forening. Det er en egen innkjørsel til campingen. Parkering av biler skal ikke skje inne på tunet men ved møtehallene, eller på campingen for de som bor der, slik at tunet blir et trygt og fredelig sted for alle å være.

Byggene omkranser et tun, en stor plass der det er god anledning til å møte alle og være sammen. Her blir det også telt med servering av måltider, kafè, bord og benker, gassgriller og mer.

Lys og Salt har kostnader og vi ønsker at alle deltakere er med og betaler sin andel.  Konferansepass er noe som alle som er med på hele konferansen kjøper. Om man er med en færre dager kjøper man dagspass pr. dag, enkelt og greit. Det er viktig at alle som deltar på Lys & Salt bruker båndene på armene som viser at de er en del av konferansen.

 

Lys og Salt er basert på frivillig innsats og vi er derfor avhengig av ressurser som bidrar i de mange oppgavene som skal gjøres under gjennomføringen disse dagene. Her er det mangfoldige behov og noe for enhver, så tenk på hva du kan bidra med (og ikke at noen andre gjør det:-) Vi setter stor pris på at du krysser av på et av alternativene når du melder deg på, dersom du kan ta deg anledning til å være med!

 

Vi gleder oss til å treffe dere, alle sammen - velkommen!

Hilsen oss på Konferansekontoret

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

Postadresse: Kristent Nettverk, Kanalvegen 66, 5068 BERGEN

Epost: informasjonlysogsalt@gmail.com